Contact

Wil je meer weten over de verzorging van onze planken, de bezorgingen, of de betalingen? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Heb je een giftcard cadeau gekregen? Verzilver deze dan! Om de giftcard in te wisselen ga je naar https://www.plankonline.nl/giftcard. Doe eerst een postcode check om te controleren of we ook een Plank bij jou in de buurt bezorgen. Maak vervolgens een keuze op basis van je tegoed uit 3 formaten small, medium of large. Tot slot bepaal je hoe en waar je onze borrelplanken wilt ontvangen en kies je de dag van bezorging.
Je kan je bestelling wijzigen of annuleren tot één dag voor levering tot 18.00 uur in de avond. Wil je de leverdatum wijzigen? Stuur dan een mail naar info@traiteurplank.nl en vernoem je bestelnummer en geef de gewijzigde leverdatum door.
Traiteur plank levert zes dagen in de week van dinsdag tot en met zondag tussen 10.00 uur en 12.00 uur en 16.00 uur en 18.00 uur. Wij bezorgen binnen een straal van 10 km vanuit Noordkade Veghel. Doe de postcodecheck en zie of wij ook bij jou leveren!
Facturen kun je terugvinden binnen je persoonlijke account.
Je kunt dit op twee manieren doen. Ten eerste door een borrelplank met bijpassende plank te bestellen en te bezorgen op het adres naar wens. Ten tweede zou je een giftcard voor iemand kunnen bestellen. Hij of zij kan dan met deze giftcard zelf een borrelplank bestellen. Een giftcard vraag je aan via https://www.plankonline.nl/giftcard
Nee. Houten planken zijn niet gemaakt om in de vaatwasser te doen. Maak de plank alleen schoon met goed heet water! en eventueel een klein beetje sop.
Wij leveren ook buiten de 10 km maar hier worden extra kosten voor berekend. Voor meer info neem contact met ons op via info@traiteurplank.nl of via 0413-783312
Jazeker! Je kan dit doen door naar het kopje producten te gaan en dan boxen aan te klikken hier kan je de diverse boxen kiezen en ook de aantallen.
Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 20.00 uur Zondag 10.00 uur tot 17.00 uur Openingstijden Feestdagen: Kerstavond: 10.00 tot 17.00 uur 1e kerstdag: 10.00 tot 12.00 uur 2e kerstdag 10.00 tot 12.00 uur Oudjaar: 10.00 tot 18.00 uur Nieuwjaarsdag: Gesloten
Je kan bestellen tot een dag voor levering. Op de dag zelf is dit online niet meer mogelijk. Neem contact met ons op via 0413-783312 wanneer je toch een box wilt deze is dan wel alleen af te halen.

Je plank account

Ben je een bestaande klant? Log in en krijg inzicht in je bestellingen. Factuur- en verzendgegevens aanpassen? Ook dat is mogelijk met je account.

Inloggen

 

Neem contact met ons op

  • Vraag het ons op Facebook
  • Bel: 0413-783312
  • Stuur ons een e-mail: info@traiteurplank.nl
  • Verlengde Noordkade 14 Veghel